Hieronder staat een overzicht van de vervolglessen.

Vanwege het corona virus is er een noodzaak om 1,5 meter afstand te houden en kunnen er maximaal 12 personen deelnemen aan een vervolg les.

Iedereen dient zich vooraf online aan te melden om deel te kunnen nemen aan een vervolg les. Aanmelden is mogelijk vanaf 2 weken voor de start datum van de les. staat er de tekst "Aanmelden niet mogelijk"? Log dan eerst in op de website. Na inloggen komt er een knop aanmelden beschikbaar.

Is de les vol? Log dan in op de website en zet jezelf op de wachtlijst.

Heb jij je aangemeld maar kun je onverhoopt niet deelnemen? Log dan in op de website, klik dan op de naam van de vervolg les en kies "aanmeldingen annuleren" zodat jouw plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Hoe moet je in loggen? 

Vul je login naam(diploma nummer) en wachtwoord in om in te loggen. Weet je jouw wachtwoord niet meer klik dan op de link "wachtwoord vergeten". Je ontvang dan een e-mail waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten. Geen e-mail ontvangen? kijk dan in de ongewenst mail(spam) map.

Voor de Lessen "Reanimatie + AED" dient men zich telefonisch aan te melden.
Voor de vervolglessen van de modules "Eerste hulp bij kinderen", "Eerste hulp bij wandelletsels" en "Eerste hulp bij sportongevallen" dient men zich per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan te melden.
 
Op de dag van de les dien je, voordat je deelneemt, het onderstaande formulier over de gezondheidscheck in te vullen. Dus minder dan 24 uur voorafgaand aan de les.

Gezondheidscheck

Klik op de omschrijving voor meer informatie over de les.
 

Er zijn geen items beschikbaar